Comunitat Valenciana

Alexis Marí (Cs): "Ara com ara, puge a un ascensor i si porte la carpeta de Ciutadans l'amague"

  • El diputat autonòmic de Ciudadanos i exportaveu del grup en Els Corts, Alexis Marí, ha criticat este dijous que PP i el seu propi partit hagen impedit incloure en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) una ajuda de 37 milions per al transport metropolità de València i s'ha preguntat: "Qui pot defendre que estem defenent els interessos de tots els valencians? Ara com ara puge a un ascensor i si porte la carpeta de Cs l'amague, ningú s'ho pot creure".
Tuit d'Alexis Marí criticant Cs
Tuit d'Alexis Marí criticant Cs
TWITTER
Tuit d'Alexis Marí criticant Cs

Marí ha escrit en el seu compte de Twitter: "PP i CS tomben l'ajuda de 37 milions per al transport metropolità de València.

Tot en orde no Albert_Rivera?". Posteriorment, ha assenyalat en declaracions a la Cadena Ser la dificultat de defendre als valencians amb decisions com esta i ha posat l'exemple de l'ascensor.

"I després diem que no anem a votar a favor del concert i del 'Cupo' basc, és una incoherència total, li han donat un enfilall de milions als catalans tremenda, d'això ningú diu res", ha agregat.

Així mateix, en el seu Twitter, el que va ser síndic en les Corts

també ha retuitejat una informació sobre la intervenció del diputat en el Congrés per València Toni Cantó defenent els pressupostos, sobre la qual ha ironitzat: "Impressionant i immillorable. No hi ha més preguntes senyoria. #todoenorden". Marí també s'ha preguntat "què dir sobre el nostre compromís amb 400.000 ciutadans de les Marines" pel Tren de la Costa.

El portaveu de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, Fernando Giner, ha assenyalat a la Cadena Ser que qualsevol ciutadà que represente als afiliats i votants de Cs no ha de "llançar missatges que puguen interpretar-se que estan a favor d'este nacionalisme ineficaç i inútil".

Estes afirmacions han generat una resposta en Alexis Marí, qui ha utilitzat novament Twitter per a reflexionar: "Potser és millor ser còmplice dels quals maltracten els valencians i millor ajuntar-se amb aquells que protegixen la corrupció. #LuisSeFuerte".

A més, ha retuitejat una publicació del també diputat en les Corts David de Miguel, que recordava que fa mig any el parlament valencià va aprovar "per unanimitat fer justícia amb els valencians" i els PGE "tornen a ignorar-ho", i ha agregat: "Per si alguns ho han oblidat. Açò és ser nacionalista @Fginer? És el nostre compromís amb els ciutadans".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento