Comunitat Valenciana

L'IVC reprèn la programació pedagògica musical amb 'X-Ensems' i activitats dedicades a Chopin

  • L'Institut Valencià de Cultura (IVC) reprén este dimecres la seua programació didàctica amb el cicle 'X-Ensems', que oferirà activitats dissenyades per pedagogs i músics, dirigides tant a xiquets de Primària i Secundària com a universitaris, alumnes de conservatoris i públic familiar.

El programa didàctic comença amb el projecte 'Preludis de Chopin i per Chopin', que es desenvoluparà en el Conservatori Professional de Música de València. Creat per al Festival Chopin de Valldemossa ha sigut recuperat pel catedràtic de piano del Conservatori Superior de Música de València, Bartomeu Jaume, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

En concret, actuaran un total de 48 alumnes, seleccionats en el monogràfic Magistral Preludis de Chopin, celebrat el passat mes d'abril, que interpretaran els preludis de Chopin. A més, el catedràtic Bartomeu Jaume interpretarà les rèpliques de diferents autors.

Amb este projecte, l'Institut Valencià de Cultura aferma la seua aposta per la col·laboració entre les institucions musicals valencianes i per la difusió de la música actual entre els més joves intèrprets i els estudiants dels conservatoris de música.

El dia 2 de juny, Bartomeu Jaume interpretarà al costat del pianista Juan Francisco Lago el programa complet del projecte 'Preludis de Chopin i per Chopin' en versió íntegra de concert. L'actuació es desenvoluparà en el Conservatori Professional de Música de València i l'entrada serà gratuïta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento