Comunitat Valenciana

La platja de la Malva-rosa acull els Taronja Games per a fomentar el turisme i l'esport

  • Aquesta festa multidisciplinària es desenvoluparà del 30 de juny al 2 de juliol i comptarà amb més de 25 pràctiques esportives.
  • Segons els seus organitzadors, l'esdeveniment "promou els valors de la integració, l'esforç, el treball en equip i la competició".
  • Els assistents podran gaudir amb classes de Cubbá, Capoeira, Colpbol, Flag Football, Kin-ball, Pilates, Tricking, Nirvana, Freestyler, Beach-tennis o Futvoley.
Taronja Games
Taronja Games
ALEJANDRO E. GUZMAN B.
Taronja Games

La platja de la Malva-rosa de València acollirà, del 30 de juny al 2 juliol, una nova edició de l'esdeveniment esportiu Taronja Games, "una oportunitat per a gaudir d'esta autèntica festa multidisciplinària, amb més de 25 pràctiques esportives, que reuneix diverses competicions, diferents activitats i està dirigida a tots els públics".

Així, el pròxim 30 de juny s'alçarà el teló dels 'Jocs Esportius dels Valors' que tornarà a reunir nombrosos esportistes en l'arena valenciana. Es tracta d'un esdeveniment amb més de 25 disciplines esportives, quatre de les quals seran de competició: Bàsquet 3x3, Workout, Futbol Platja i Travessia nadant.

La programació, ressalten els impulsors de la trobada en un comunicat, ofereix "un ventall d'activitats durant un cap de setmana intens per a gaudir de l'estiu de la mà de l'esport". "Arena, sol i mar s'uneixen per a celebrar este esdeveniment esportiu que a més de fomentar el turisme esportiu de la ciutat de València, promou els valors de la integració, l'esforç, el treball en equip i la competició", expliquen els seus responsables.

Barra lliure d'activitats esportives

L'esdeveniment, a més de comptar amb diferents competicions, celebrarà de manera simultània el Taronja Festival, que tindrà nombroses propostes per a gaudir de manera individual o col·lectiva a manera de "barra lliure" d'activitats. Classes de Cubbá, Capoeira, Colpbol, Flag Football, Kin-ball, Pilates, Tricking, Nirvana, Freestyler, Beach-tennis i Futvoley per a totes les edats són algunes de les propostes que podran veure en l'esdeveniment. A més de les activitats esportives d'oci se celebraran olimpíades de pares i fills, exhibicions esportives, xarrades de valors, vida activa i hàbits saludables.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento