Comunitat Valenciana

Investiguen si una espenta va ser la causa de la mort de la dona a Alfafar

  • El delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha assenyalat este dimarts que la Guàrdia Civil està investigant si una espenta enmig d'una discussió va ser la causa de la mort una dona este dilluns a Alfafar (València).

Sobre este tema, ha assenyalat que es va produir "una renyina" entre dos dones i pel que sembla una d'elles va espentar l'altra i "com a conseqüència d'eixa fatal caiguda" es va produir la mort d'una d'elles.

Així, s'està investigant el motiu de la baralla i a què es va deure eixa espenta que va provocar "este desenllaç fatal" i "si va ser intencionat per a determinar la possible responsabilitat penal".

Els fets van succeir sobre les 20.00 hores d'este dilluns en un habitatge del carrer de Sant Pascual a Alfafar, segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Fins al lloc dels fets es van desplaçar una unitat del Suport Vital Bàsic i una del SAMU. Un dels equips mèdics, el del SAMU, va atendre una dona de 65 anys que presentava un traumatisme cranioencefàlic i que va ser traslladada a la Fe, on va morir en arribar com a conseqüència del colp que presentava.

L'altre equip, va atendre una dona de 62 anys que patia una crisi d'ansietat i que va ser traslladada pel SVB a l'hospital La Fe, on va rebre l'alta amb posterioritat. La dona ha quedat detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi per imprudència, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento