Comunitat Valenciana

La confederació d'AMPA Gonzalo Anaya nomena nou president Raúl Alós

  • La Confederació d'associacions de mares i pares d'alumnes Gonzalo Anaya -integrada per les federacions FAMPA Enric Valor d'Alacant, FAMPA-València i FAMPA Penyagolosa de Castelló- ha nomenat la nova directiva, que encapçala com a president Raúl Alós.
Assemblea de la Confederació Gonzalo Anaya
Assemblea de la Confederació Gonzalo Anaya
GONZALO ANAYA

En l'assemblea celebrada a Dénia este cap de setmana, el col·lectiu va triar el seu nou president, de la FAMPA Enric Valor. Alós va avançar els punts més importants del projecte de la confederació per als pròxims dos anys, entre ells, incrementar la participació de les famílies i afavorir la col·laboració amb entitats culturals i socials per a crear una xarxa cultural al voltant de l'ensenyament públic.

La seua aposta és "aconseguir que tots els servicis que oferix l'escola pública siguen totalment gratuïts i que l'ensenyament estiga centrat en l'alumnat per a tindre una educació integral que incloga valors", explica la Gonzalo Anaya a través d'un comunicat.

En la seua intervenció, va haver-hi paraules de suport a la llengua i cultura valenciana: "Les AMPA fan una important tasca en el foment de la nostra llengua, la seua tasca és àrdua i incansable. El nostre objectiu principal és estar al costat de les famílies en tot el que necessiten", va assenyalar Raúl Alós.

Raúl Alós estarà al capdavant de la confederació per als pròxims dos anys i substituïx Màrius Fullana, de la FAMPA-València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento