Aragó Cinema de València projectarà pel·lícules europees l'últim dimecres de cada mes

  • Es tracta d'un projecte impulsat junt amb la Fundación de Ciudadanos del Mediterráneo per a aproximar el públic les produccions del Mediterrani.
  • Les sessions es duran a terme l'últim dimecres de cada mes en els Aragó Cinema i comptaran amb un format de 'cinefòrum' amb la presència dels directors.
  • La presentació del cicle tindrà lloc el pròxim dimarts 30 de maig a les 18.30 hores en els Aragó Cinema.
Mapa de l'activitat 'Cinema Mediterrani'
Mapa de l'activitat 'Cinema Mediterrani'
ARAGÓ CINEMA

La Fundación Asamblea de Ciudadanos del Mediterráneo (FACM) ha llançat en col·laboració amb els cinemes Aragó de València l'activitat 'Cinema Mediterrani als Aragó', un espai de projecció permanent per a aproximar el públic les produccions cinematogràfiques del nord, el sud i l'est del Mediterrani que mai s'han estrenat en la ciutat.

La iniciativa s'emmarca en la tasca de l'organització de suport i promoció de les "riques i diverses" cultures del Mediterrani. Les sessions es duran a terme l'últim dimecres de cada mes en els Aragó Cinema i comptaran amb un format de 'cinefòrum' entre els directors de les pel·lícules, experts en cinema i el públic, segons ha informat la sala valenciana en un comunicat.

La primera cita de 'Cinema Mediterrani als Aragó' acostarà els assistents la pel·lícula 'Chronicles of my village' de Karim Traïdia, un director algerià-holandés, guardonat a Cannes, en el Festival d'Utrecht, en l'IFFR de Róterdam, a Berlín i en Mostra Viva del Mediterrani. També va ser nominat als Globus d'Or i proposat els Oscar des d'Holanda pel seu llargmetratge 'The polish bride' en 1998.

La presentació del cicle tindrà lloc dimarts que ve 30 de maig a les 18.30 hores en els Aragó Cinema. Comptarà amb la presència del cineasta Karim Traïdia; el president de la FACM, Vicent Garcés; el programador del cicle, Samuel Sebastián, i la representant dels cinemes, Alicia Serrano.

Comunitat Valenciana

Mostrar comentarios

Códigos Descuento