Comunitat Valenciana

Apareix cremat el cotxe d'un edil del PP del Perelló i investiguen si hi ha motivació política

  • VALÈNCIA, 26 (EUROPA PRESS)

El vehicle del regidor del PP al Perelló (València) Juan Botella ha aparegut cremat i la Guàrdia Civil ha obert una investigació per a esbrinar si l'incendi ha sigut intencionat i si darrere del mateix existix una motivació política, segons ha pogut saber Europa Press de fonts coneixedores de l'incident.

Precisament este divendres se li ha preguntat per este succés al delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, en un acte que ha tingut a Carlet (València) i ha confirmat l'incendi.

El delegat ha explicat als mitjans de comunicació que en total s'han cremat tres vehicles, un d'ells propietat d'este edil 'popular'. Arran del succés, la Guàrdia Civil ha obert una investigació per a determinar si hi ha hagut algun tipus de motivació i si està relacionat amb la seua activitat política.

"Es fan informes pericials, anàlisis, es parla amb testimonis, es fan diligències, s'estudia què ha passat", ha apuntat Moragues, qui ha insistit que els agents estan treballant i veient "si és una cosa fortuïta o intencionada. Si té relació amb la seua activitat política", ha dit.

Segons ha pogut saber Europa Press, l'incendi es va registrar el dimecres de matinada en el carrer de Les Amériques del Perelló i el foc va afectar tres cotxes, un d'ells propietat de Botella, regidor del PP en la localitat.

En la primera inspecció ocular després del succés s'han trobat indicis que el foc ha sigut intencionat. El propi edil afectat -encarregat de l'àrea d'Hisenda, Comerç i Turisme- ha manifestat que no ha rebut amenaces però sí ha apuntat a desavinences internes en el grup 'popular' de la localitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento