Comunitat Valenciana

Sánchez (Cs): "Em preocupa que els processos interns de PSOE i Podem posen en risc l'estabilitat del Consell"

  • La portaveu de Ciutadans (Cs) en les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha expressat la seua "preocupació" per que els processos interns per a triar el nou secretari general del PSOE i de Podem a la Comunitat Valenciana "posen en risc" l'estabilitat de l'Executiu autonòmic.
Mari Carmen Sánchez
Mari Carmen Sánchez
SMAYLO&CIA
Mari Carmen Sánchez

"Em preocupa que els processos interns de PSOE i de Podem a la Comunitat Valenciana posen en risc l'estabilitat del Consell perquè el nostre objectiu ha de ser millorar la vida dels valencians i no buscar una parcel·la de poder", ha asseverat la representant de Cs en declaracions als mitjans en els passadissos de les Corts.

Sánchez ha felicitat Pedro Sánchez per la seua victòria com a secretari general de PSOE i ha destacat "el benefici que suposen les primàries per als partits polítics, ja que milloren la participació i la democràcia interna". En esta línia, ha defès la importància d'este procés per a l'elecció dels líders "perquè suposa un pas més en la regeneració democràtica".

No obstant açò, ha postil·lat: "Em preocupa una mica que tot el procés viscut en el PSOE i Podem puga posar en risc l'estabilitat del Consell perquè ací hem vingut a millorar la vida dels ciutadans i no a buscar cadascun la seua parcel·la de poder i posar en risc el treball realitzat i el que queda per fer, amb dos anys de legislatura per davant".

Finalment, Sánchez ha recordat que "Cs seguirà treballant per a solucionar els problemes reals" i ha mostrat la seua preocupació per que "les lluites partidistes afecten l'estabilitat que els valencians necessiten ara".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento