Comunitat Valenciana

Puig felicita Sánchez i assenyala: "Ara, a continuar treballant pels valencians"

  • El secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha felicitat el nou secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, per la seua victòria en el seu compte de Twitter i ha apuntat: "ara, a continuar treballant pels valencians".
Puig votant en les primàries
Puig votant en les primàries
PSPV
Puig votant en les primàries

Així, en un missatge penjat en el seu compte sobre les 00.00 hores d'este dilluns ha apuntat que amb les primàries per a triar el nou secretari general del PSOE "els militants del PSPV han donat una lliçó de democràcia".

A més, Puig, que havia donat suport en el procés a Susana Díaz en considerar que era la "millor garantia per als valencians", va enviar este diumenge un missatge a Sánchez per Whatsapp per a felicitar-lo per la seua victòria, segons han assenyalat fonts del PSPV a Europa Press.

Pedro Sánchez ha guanyat les Primàries del PSOE a la Comunitat Valenciana, amb el 63,07% dels suports de la militància socialista, enfront del 28,22% obtingut per Susana Díaz i el 8,71% de Patxi López, amb el 97,49% del vot escrutat.

Puig va depositar el seu vot en la seua agrupació de Morella (Castelló), on es va mostrar "orgullós" del "procés democràtic, obert i transparent" dut a terme per a l'elecció del nou secretari general i va augurar un PSOE, a partir d'este dilluns, "unit que treballarà incansablement perquè a Espanya hi haja un projecte alternatiu i potent a les polítiques de la dreta i de Rajoy".

Per la seua banda, el diputat valencià en el Congrés José Luis Ábalos, de la candidatura de Sánchez, a través del seu compte de Twitter ha dit: "Solament puc dir gràcies, companys i companyes, orgullós de ser militant socialista".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento