Comunitat Valenciana

Port de València perd 2 milions i 10.000 contenidors esta setmana per la baixa activitat de l'estiba que cau un 30%

  • El Port de València ha registrat esta setmana pèrdues directes per valor de dos milions d'euros i una baixada de 10.000 contenidors com a conseqüència de la ralentització dels ritmes de treball del sector de l'estiba la productivitat del qual ha caigut un 30%, segons han confirmat a Europa Press fonts portuàries.
Port de València
Port de València
PUERTO DE VALÈNCIA
Port de València

Des d'este dimarts, el recinte portuari valencià ha registrat una baixada de la seua activitat pel conflicte de l'estiba que al llarg de la setmana ha anat augmentant. Així, el dimarts el descens de la productivitat va ser del 20%, el dimecres d'un 25%, i el dijous i divendres fins a un 30%, assenyalen.

A més, este divendres s'ha celebrat, des de les 13.00 hores i fins a les 15.00 hores, una assemblea informativa en el recinte portuari valencià que ha aturat durant dues hores l'activitat en les instal·lacions.

Així mateix, la convocatòria ha originat retencions de camions i vehicles en els accessos al Port des de la V-30 de fins a dos quilòmetres sobre les 15.30 hores. No obstant açò, des de les 16.30 hores, les retencions registrades són de 1.5 quilòmetre, segons fonts de Trànsit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento