Comunitat Valenciana

González Pons: "No he de ser candidat a l'Alcaldia de València ni intentar-ho"

  • L'eurodiputat 'popular' valencià Esteban González Pons ha assegurat que no es postularà per a ser candidat del PP a l'Alcaldia de València perquè "costa molt posar una pica en Flandes", en referència a la seua presència a Europa, com per a prescindir d'ella: "No he de ser candidat, ni intentar-ho".
Esteban González Pons en l'esmorzar de la Cadena Ser
Esteban González Pons en l'esmorzar de la Cadena Ser
TWITTER CADENA SER
Esteban González Pons en l'esmorzar de la Cadena Ser

Així ho ha assegurat durant la seua participació en un esmorzar organitzat per la Cadena Ser en ser preguntat sobre si optaria a ser el candidat del partit a València en les pròximes eleccions municipals, un extrem que ha negat perquè "amb el que costa tindre un valencià a Brussel·les", seria "despullar un sant per a vestir un altre".

Malgrat l'enquesta que el situaria com a preferit com a alcaldable, ha assenyalat que "no pot canviar" la seua decisió, i ha ressaltat també que té "molt bons companys" a València per a este lloc.

Ha recalcat que ell, si el partit així ho considera, estarà en la llista europea novament para ajudant els valencians des de Brussel·les, on viu des de fa tres anys, ha recordat.

També ha indicat que ell és "especialista a sonar per a càrrecs que no ocupa" finalment i ha ironitzat assegurant que no va ser president de la Generalitat, ministre i tampoc alcalde: "Alcalde de València ja no vaig a ser a l'inici de la següent legislatura".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento