Puig veu "inadequada" la resposta de Montoro a Compromís: "Ningú ens dóna de mamar. Es tracta que ens donen el que toca"

Puig veu "inadequada" la resposta de Montoro a Compromís: "Ningú ens dóna de mamar. Es tracta que ens donen el que toca"

Puig veu "inadequada" la resposta de Montoro a Compromís: "Ningú ens dóna de mamar. Es tracta que ens donen el que toca"
Puig veu "inadequada" la resposta de Montoro a Compromís: "Ningú ens dóna de mamar. Es tracta que ens donen el que toca" (INMA CABALLER/CORTS VALENCIANES)
Ampliar
  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha qualificat "d'absolutament inadequada" la resposta que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, va donar a Compromís quan la formació li va dir que els Pressupostos Generals de l'Estat "si s'aproven conforme estan, igual acaben en el (Tribunal) Constitucional" i este li va replicar que "hi ha grups polítics que si no ploren, no mamen".

"Com que qui no plora no mama?, A qui li hem de plorar?", s'ha preguntat Puig, per a subratllar que "ningú ens dóna de mamar", sinó que del que es tracta és que la Comunitat reba el que li "toca".

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació, en ser preguntat per la resposta que va donar Montoro al diputat de Compromís Ignasi Candela, qui li va preguntar pels criteris en els quals s'ha basat l'Executiu per a distribuir la inversió, tenint en compte que la comunitat que més rep ho fa 3,5 vegades més que la que menys.

Sobre este tema, Puig ha titllat "d'absolutament inadequades" les paraules del titular d'Hisenda i ha remarcat que el que la Comunitat Valenciana exigix "el que ens toca". "No es tracta que ens donen res que no siga nostre", ha subratllat.

Per a Puig, "la falta d'equitat" a l'hora de gestionar els recursos públics del govern d'Espanya és "el que està fracturant la confiança de molts territoris" en el conjunt, ha resolt.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3041146/0/puig-veu-inadequada-resposta-montoro-compromis-ningu-ens-dona-mamar-es-tracta-que-ens-donen-que-toca/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios