Marco informa de la seua proposta de plantilla a la CVMC i iniciarà contactes amb els sindicats

Marco informa de la seua proposta de plantilla a la CVMC i iniciarà contactes amb els sindicats

Marco informa de la seua proposta de plantilla a la CVMC i iniciarà contactes amb els sindicats
Marco informa de la seua proposta de plantilla a la CVMC i iniciarà contactes amb els sindicats (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • La directora general de la societat de mitjans de comunicació, Empar Marco, ha informat al Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) de la seua proposta de plantilla -que segons ha indicat ronda els 500 treballadors- i iniciarà ara els contactes amb les organitzacions sindicals.

Així mateix, en la reunió d'este dijous celebrada en el centre de producció de Burjassot el Consell Rector ha aprovat també la contractació dels subministraments i servicis necessaris per a la posada en explotació dels servicis de radiodifusió de la corporació, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Es tracta d'un projecte d'execució per a implementar tot el necessari per a la producció de dos canals de FM. Els quatre estudis previstos se situaran en el centre de producció de Burjassot. El procediment de contractació és obert i subjecte a regulació harmonitzada.

A més, el Consell rector s'ha adherit a la Mesa de Participació de la Cultura Valenciana, actuant en representació de la mateixa la vicepresidenta, Mar Iglesias.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3041083/0/marco-informa-seua-proposta-plantilla-cvmc-iniciar-contactes-amb-els-sindicats/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios