Comunitat Valenciana

La Diputació de València garantix la continuïtat de la marca Escalante i preveu tindre els informes a l'estiu

  • El diputat de l'Àrea de Patrimoni i Administració General, José Ruiz Cervera, ha assenyalat este dijous que confia a poder tindre a l'estiu l'informe jurídic i econòmic sobre l'estat de l'edifici que alberga l'Escalante encara que ha recalcat que "la marca" d'este teatre en cap cas va a desaparéixer.
Teatre Escalante
Teatre Escalante
TEATRO ESCALANTE
Teatre Escalante

Cervera s'ha pronunciat així, després de la presentació de l'exposició 'Memòria de la modernitat', sobre la continuïtat d'este teatre de la corporació provincial en l'immoble acctual, que és de propietat privada.

Sobre este tema, ha recalcat que "la marca de l'Escalante no se'n va a perdre perquè és una marca socialista". "Ho vam crear nosaltres i ho vam engegar i és evident que no ho anem a matar", ha recalcat. No obstant açò, ha aclarit que encara que "el concepte" de l'Escalante "no desapareixerà", "una altra cosa diferent és el resultat final quan es tinguen els informes".

Així, ha calculat que l'informe jurídic estarà en un mes i mig aproximadament mentre que l'econòmic durarà més perquè després de l'informe tècnic estructural "cal fer tastos per a veure les obres que caldria escometre i quantificar-les".

En eixe sentit, ha apuntat que fins que no es tinguen estos dos informes no es pot avançar res perquè sense "tindre dades una altra cosa és especular".

Per la seua banda, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha recalcat que cal distingir els problemes que puga tindre el continent del contingut".

En eixe sentit, ha recordat que la diputada de Teatres "immediatament" es va posar en contacte amb l'Ajuntament de València i es va garantir la continuïtat de la programació. "El contingut del teatre va a seguir avant", ha recalcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento