Comunitat Valenciana

Detingut després de seure en les vies en l'Estació del Nord i interrompre la circulació

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 37 anys, d'origen senegalés, per seure en les vies del tren en l'Estació del Nord de València i provocar un retard de 30 minuts en l'eixida d'un tren, mentre que un altre procedent d'Albacete va haver d'aturar i ser redirigit a una altra via. En ser retirat, va llançar patades als policies i vigilants de seguretat.
Estació Del Nord De València
Estació Del Nord De València
ADIF
Estació Del Nord De València

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, els fets van ocórrer el dissabte sobre les 12.40 hores i l'home va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes de desordes públics i atemptat a agent de l'autoritat, després de tombar-se en una de les vies del tren i negar-se a abandonar-la, impedint el normal funcionament dels servicis de transport.

Els policies van haver de traure-ho per força de la via, subjectant-ho dels braços i les cames, moment en què va començar a donar patades tant als agents com als vigilants. Un tren direcció Gandia va eixir amb uns 30 minuts de retard.

Els agents van esbrinar que moments abans un vigilant de seguretat havia observat un home amb una maleta que baixava de l'andana a les vies del tren i seia entre els rails. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento