Comunitat Valenciana

En estat greu en un hospital de Milà un investigador de la UV que va acudir a un comiat de solter

  • Un jove de 27 anys, natural de Motril (Granada) i que treballa com a investigador en un centre depenent de la Universitat de València (UV) roman ingressat en estat greu en un hospital de Milà després que es desplaçara a esta ciutat italiana per a celebrar un comiat de solter i fóra trobat per la Policia en la matinada del passat dissabte en les vies d'una estació amb forts traumatismes en l'esquena i altres parts del cos pels quals els metges desconeixen si tornarà a caminar.

Així ho ha relatat a Europa Press el pare del jove, Daniel Rodríguez, que ha reclamat a les autoritats que investiguen i aclarisquen les circumstàncies en les quals es va produir este succés que els facultatius atribuïxen a una forta agressió que li ha desplaçat diverses vèrtebres i que manté el jove en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) després d'haver sigut intervingut per a la subjecció de les mateixes.

Rodríguez, que es troba a Milà al costat del seu fill, ha explicat que el jove, un físic i enginyer electrònic que en l'actualitat treballa per a un centre depenent de la Universitat de València, es va desplaçar Milà divendres passat al costat d'un grup de vint amics per a celebrar el comiat de solter d'un d'ells, el primer del grup que va a contraure matrimoni.

Els pares van ser alertats eixe diumenge que el seu fill anava a ser operat d'urgència després d'haver sigut trobat eixa matinada tirat en les vies de l'estació Garibaldi, que es troba pròxima a la discoteca Alcatraz, a la qual segons pareix havien acudit els jóvens.

Les policia italiana, que va ser la que va trobar el jove, està investigant els fets, que ha avançat este divendres Radio Andalucía Información, però la família reclama "celeritat" per a aclarir què ha ocorregut i detindre els culpables en cas que es confirme que s'ha tractat d'una agressió.

La família també s'ha posat en contacte amb el Consolat, que els ha transmès que obrirà un expedient per l'ocorregut, encara que lamenten que l'ajuda prestada no siga fins al moment tota la que esperaven.

Per la seua banda, el Ministeri d'Afers exteriors i Cooperació es troba seguint el cas del jove. Fonts d'este departament han precisat a Europa Press que des del Consolat General d'Espanya a Milà s'estan duent a terme "gestions" amb la policia local milanesa per a realitzar un seguiment sobre l'ocorregut al jove motrileño.

A més, han assegurat que des del Consolat General s'està "en contacte directe amb la família del jove" i amb els familiars que s'han desplaçat fins a Milà i que "se li està assistint, i se li seguirà assistint," en tot el que necessiten.

Les mateixes fonts han precisat que el cònsol General d'Espanya a Milà, Antonio Cosano Pérez, es va reunir amb la família del jove desplaçada Itàlia "quan es va tindre coneixement" del succés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento