Comunitat Valenciana

Paco Roca, nominat als Premis Eisner per l'edició americana d''Arrugas'

  • Aspira al guardó en la categoria de Millor edició americana d'una obra estrangera i el resultat es coneixerà en juliol.
  • L'obra reivindica la bellesa que pot tindre la vellesa i aborda, amb un to intimista i sensible, temes delicats com l'Alzheimer i la demència senil.
  • 'Arrugas' ja va obtindre dos premis Goya gràcies a l'adaptació cinematogràfica de la història, que fou dirigida per Ignacio Ferreras.
Portada d''Arrugues' de Paco Roca
Portada d''Arrugues' de Paco Roca
PACO ROCA/ASTIBERRI
Portada d''Arrugues' de Paco Roca

L'autor valencià Paco Roca ha sigut nominat en els prestigiosos Premis Eisner, considerats com els 'Oscar' del món del còmic, per l'edició americana de la seua obra 'Arrugas'.

Després de conéixer que es troba entre els seleccionats, el dibuixant s'ha mostrat "molt feliç". "So happy amb la nominació Eisner Awards 2017 per l'edició americana d'Arrugas i per les vostres felicitacions!", exclama en un missatge penjat en xarxes socials.

La nominació per a Paco Roca arriba en la categoria de Millor edició americana d'una obra estrangera i s'ha aconseguit per la traducció realitzada per Erica Mena en Fantagraphics. Els resultats de les votacions es donaran a conéixer el pròxim mes de juliol.

'Arrugas' (Atisberri), que li va valdre a l'il·lustrador valencià el Premi Nacional del Còmic 2008, és una obra que reivindica la bellesa que pot tindre la vellesa i aborda, amb un to intimista i sensible, temes delicats com l'Alzheimer i la demència senil.

L'èxit del volum va traspassar el gènere i es va realitzar una adaptació cinematogràfica dirigida per Ignacio Ferreras i produïda per Perro Verde Films, que es va alçar amb els Goya a la millor pel·lícula d'animació i al millor guió adaptat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento