Comunitat Valenciana

La concursant valenciana de Top Xef convida els comensals a enviar-li opinions i propostes per WhatsApp

  • La xef valenciana Rakel Cernicharo -concursant del programa de televisió 'Top Xef'- ha habilitat un número de telèfon perquè els seus comensals puguen comunicar-se amb ella a través del WhatsApp. D'esta forma, pretén rebre opinions, crítiques i comentaris sobre les seues propostes culinàries.
Cartell del whatsapp de Rakel
Cartell del whatsapp de Rakel
RAKEL CERNICHARO
Cartell del whatsapp de Rakel

"No se m'ocorre una forma millor de saber si els meus plats agraden als clients o si els puc millorar d'alguna manera sobretot ara que estic immersa en la confecció de la carta del nou Karak", assenyala Cernicharo en un comunicat.

Amb esta iniciativa, la xef valenciana "aposta per la proximitat, la connectivitat i el feedback directe amb els seus comensals". "M'agrada saber si la gent menja bé i està a gust en el meu restaurant. A més, així també em podrien passar fotos que facen dels plats i deixar fins i tot missatges de veu", afirma.

A causa dels horaris del sector de la restauració, la xef comenta que és molt possible que no puga atendre de forma immediata els missatges que reba. "No puc utilitzar el telèfon durant el servici, així que la meua idea és respondre la gent quan tinga moments lliures. Que no s'espanten si responc a algú a les 2 del matí!", puntualitza Cernicharo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento