Comunitat Valenciana

Un pres per intentar matar les seues dos ties confessa que va esquarterar la seua mare fa sis anys

  • Agents de la Policia Nacional han aclarit la mort d'una dona de 48 anys que va desaparéixer a l'abril de l'any 2011 i que va morir després de patir un colp en una discussió amb el seu fill que, posteriorment, la va esquarterar. Es dóna la circumstància que el presumpte autor dels fets complix una condemna de més de 20 anys per dos temptatives d'homicidi a dos ties seues, comeses a l'octubre del 2014.
Recursos de Policía Nacional, agente, agentes, policía, policías
Recursos de Policía Nacional, agente, agentes, policía, policías
EUROPA PRESS
Recursos de Policía Nacional, agente, agentes, policía, policías

Segons explica la Policia a través d'un comunicat, després de diverses indagacions, els investigadors han arribat a la convicció que el presumpte responsable era un dels fills de la dona desapareguda.

D'acord a les investigacions, l'home va mantindre una discussió amb la seua mare i en el transcurs de la mateixa van forcejar i la va espentar, colpejant-se esta mortalment contra el sòl. Posteriorment, la va esquarterar.

Les investigacions es van iniciar a l'agost de l'any 2016 en denunciar una dona la desaparició de la seua germana, de la qual no tenia notícies des d'abril del 2011. La tasca policial es va veure dificultada pel fet que la desaparició haguera ocorregut fa més de cinc anys.

Els agents, en un primer moment, van descartar que haguera fugit de manera voluntària, com pareixia haver succeït per uns missatges que suposadament hauria enviat des d'un número de mòbil diferent al seu i com també opinaven alguns familiars. A més, van poder comprovar que durant les dates posteriors a la seua desaparició haurien desaparegut 45.000 euros d'un compte de la qual era titular.

Els policies van centrar les investigacions en un fill de la desapareguda, que es trobava a la presó. Després de sol·licitar manament al Jutjat per a la seua excarceració, i gràcies a la col·laboració de la Secció d'Anàlisi de Conducta, donada la seua complexa personalitat, el presumpte autor de la mort de la seua mare va confessar ser l'autor del crim.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento