Els valencians van gastar un 12% més en Setmana Santa que la resta d'espanyols amb 265 euros de mitjana, segons Cetelem
Els valencians van gastar un 12% més en Setmana Santa que la resta d'espanyols amb 265 euros de mitjana, segons Cetelem JAVIER VILAR/DIPUTACIÓN DE CASTELLÓN

L'enquesta de Cetelem, Grup BNP Paribas, llança que un 12% dels valencians declara haver realitzat una despesa superior a la de l'any anterior, mentre que el 57% dels valencians ha realitzat el mateix gasto que en les seues vacacions de Setmana Santa de l'any passat, percentatge sis punts major que el manifestat per la mitjana d'espanyols. Per la seua banda, el 31% dels valencians va realitzar una menor despesa enguany que l'anterior, quatre punts superior a Espanya.

Les activitats preferides durant estos dies van ser descansar i quedar amb amics, eixir a restaurants i anar de compres, van ser les activitats més realitzades pels valencians en Setmana Santa.

Concretament, per als valencians, descansar o quedar amb amics és l'activitat més realitzada per al 56% dels enquestats, davant un 46% que preferix eixir a restaurants. Finalment, anar de compres va ser la tercera opció d'oci per al 30% dels valencians en setmana Santa.

Consulta aquí más noticias de València.