Les proves d'esta "òptica itinerant" tindran lloc a partir de les 10.00 hores en les instal·lacions de l'orde hospitalari, situades en el carrer Luz Casanova, fins a les 18.30 hores. Totes aquelles persones que necessiten ulleres, les rebran noves, fetes a la seua mesura, i de manera gratuïta, ha informat l'Arquebisbat en un comunicat.

Els beneficiaris han sigut seleccionats prèviament entre aquells acollits que tenen problemes visuals.

'Ver para Crecer' complirà al juny de 2017 dos anys de funcionament a Espanya i la iniciativa d'este dijous serà la catorzena campanya sobre el terreny de 'Ver para Crecer' a Espanya.

Es recolza en professionals dels servicis socials de diferents ONGs i Fundacions. Fins a hui i des de començaments d'estiu de 2015, 'Ver para Crecer' ha revisat la vista de 1.500 persones a tot Espanya de la mà de Aldeas infantiles SOS (Barcelona i Granada), Fundació Tomillo (Vallecas i Orcasitas a Madrid), Mensajeros de la Paz (Madrid, León i Toledo), Fundación Xilema i Comedor Solidario Paris 365 (Pamplona), REMAR (Madrid), Fundación Atenea a Sevilla i Sant Joan de Déu - Serveis Socials/Obra Social (Barcelona) i Fundación Jesús Abandonat. Així mateix, en estes campanyes 'in situ' ha entregat ulleres noves a tots aquells beneficiaris que ho han necessitat.

Consulta aquí más noticias de València.