Comunitat Valenciana

Florida Universitària inaugura la primera agència de viatges escola de la Comunitat Valenciana

  • Florida Universitària ha inaugurat la primera Agència de Viatges Escola de la Comunitat Valenciana, un projecte "innovador" que naix en el marc d'un conveni de col·laboració amb l'empresa Consultia Travel, amb l'objectiu de "millorar la formació de l'alumnat del Grau de Turisme, permetent la seua immersió en la realitat empresarial mentre cursa els seus estudis".
Agencia escola que gestionarà els alumnes de Turisme de Florida Universitària
Agencia escola que gestionarà els alumnes de Turisme de Florida Universitària
FLORIDA UNIVERSITARIA
Agencia escola que gestionarà els alumnes de Turisme de Florida Universitària

Així ho ha destacat el centre educatiu, que agrega que amb esta experiència de treball els estudiants aprendran a treballar en entorns reals per a aconseguir desembolicar-se amb èxit en el funcionament d'una agència de viatges. D'esta manera, els alumnes desenvoluparan habilitats imprescindibles en el món laboral com negociació, comunicació i atenció al client, resolució de conflictes o maneig de solucions TIC, entre unes altres.

A partir d'este dimecres, l'alumnat del grau de Turisme treballarà dissenyant i comercialitzant productes turístics, amb clients i proveïdors reals, 'learning by doing'. L'Agència de Viatges Escola

estarà gestionada per l'alumnat de Florida Universitària baix la supervisió de docents del Grau de Turisme, en coordinació amb el personal de Consultia Travel.

La nova agència de viatges disposa d'una àmplia gamma de productes, amb

una oferta de més de 600 companyies aèries i més d'un milió d'hotels a tot el món. El projecte de Florida Universitària aglutina estudiants des de segon curs. Ells són els encarregats de dissenyar paquets i experiències de viatge, adaptades a les tendències del mercat, mentre que l'alumnat de tercer curs és l'encarregat d'atendre als clients dia a dia.

El director general de Consultia Travel, Juan Manuel Baixauli, ha destacat que amb este projecte "se'n va a formar a l'alumnat en la gestió d'operacions reals, podrem comercialitzar els productes en este cas, serà el mercat el que els avaluarà, eixa serà la seua nota d'examen".

També la directora de Florida Universitària, Victoria Gómez, ha valorat, a través d'un comunicat, la importància d'este projecte que busca que l'alumnat egressat puga oferir totes les habilitats que demanda l'empresa.

"Florida engega un projecte pioner a la Comunitat Valenciana perquè els estudiants aprenguen en contextos reals i per açò és fonamental que l'empresa forme part activa d'eixe període d'aprenentatge", ha postil·lat.

A la inauguració de l'agència també ha assistit el secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, qui ha posat l'accent en la importància de la "aposta per la formació en contextos reals", al mateix temps que ha destacat "el paper de Florida Universitària pel seu compromís amb el turisme, la innovació i la transferència de coneixement".

BASE ACADÈMICA I PRÀCTICA REAL

Al seu parer, "este projecte combina base acadèmica amb la pràctica real, en un mercat en què la gent pren decisions i on és fonamental ser creatiu per a oferir propostes atractives", en este sentit ha afegit que "estem davant un temps per a fer honor a la inspiració i a la capacitat d'imaginar".

Així mateix, Colomer ha recordat que l'Agència Valenciana del Turisme té subscrit un conveni de col·laboració amb Florida Universitària per import de 30.000 euros, per al foment durant 2017 de la investigació i innovació en el sector turístic.

"Un acord que respon la necessitat d'ajudar a gestionar el futur", ha afegit el titular de Turisme, per a qui "l'universitat no pot ser només una fàbrica de títols, ha de motivar per a crear el futur, per a inventar productes, revisar el model i ser cada vegada més competitius". "Este és un gran moment, per a no frenar la fàbrica d'emocions que és el turisme; som la indústria de la felicitat, al servici de les persones i del territori", ha finalitzat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento