Comunitat Valenciana

Barrachina formalitza la seua candidatura a presidir el PP provincial de Castelló en entregar els primers 300 avals

  • El diputat en el Congrés per Castelló Miguel Barrachina ha formalitzat la seua candidatura a presidir el PP de Castelló davant el Comité Organitzador del Congrés (COC) amb la presentació dels primers 300 avals.
BARRACHINA PRESENTA ELS PRIMERS AVALS
BARRACHINA PRESENTA ELS PRIMERS AVALS
PPCS
BARRACHINA PRESENTA ELS PRIMERS AVALS

Amb esta decisió, l'actual secretari provincial fa un pas al capdavant després de la petició dels seus companys de partit perquè assumisca les regnes del PPCS en el pròxim congrés provincial que se celebrarà a Peníscola el 3 de juny, segons ha informat el partit en un comunicat.

Barrachina ha assegurat que el PP "és la força més votada, l'única que defèn els interessos de la província davant els atacs del Consell i dels governs radicals que volen imposar i eliminar llibertats".

El precandidat ha afegit que el PP és un partit "fort, guanyador, cohesionat i exemplar" que "gràcies a la tasca de Javier Moliner i el seu equip, s'ha convertit en un referent nacional" i ha dit que el pròxim congrés provincial servirà per a eixir "més enfortits i amb més possibilitats de tornar a governar i de seguir defenent a la província".

Barrachina ha formalitzat este divendres la seua candidatura amb els primers 300 avals. El termini per a optar a ser precandidat acaba el 29 d'abril a les 14.00 hores. Amb 50 avals qualsevol afiliat pot presentar-se a optar a presidir el partit.

El candidat seguirà arreplegant adhesions entre els afiliats i, una vegada finalitze el termini, el COC nomenarà els candidats oficials que, després, es triaran en un procés de votacions l'11 de maig en les diferents seus del PP.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento