Comunitat Valenciana

Les grans superfícies obriran este dijous les seues portes i esperen rebre 600.000 clients

  • L'associació Anged preveu que esta Setmana Santa siga "la millor de la història del comerç valencià" gràcies al turisme.
  • "Les obertures de festius satisfan les necessitats dels consumidors, generen ocupació i potencien l'economia", indiquen.
  • Gran part dels municipis turístics d'Alacant, Castelló i València també tindran obertes les seues portes diumenge que ve i dilluns.
Nuevo Centro en Valencia
Nuevo Centro en Valencia
EUROPA PRESS
Nuevo Centro en Valencia

Les grans superfícies de la Comunitat Valenciana obriran este Dijous Sant les seues portes, dia en el qual esperen rebre 600.000 clients, segons ha informat este dimarts l'associació Anged, que preveu que esta Setmana Santa siga "la millor de la història del comerç valencià" gràcies al turisme.

Anged apunta que el comerç de la Comunitat Valenciana no es veurà afectat per les vacances de Pasqua ja que la majoria dels valencians que ixen de viatge tenen com a destinació la pròpia autonomia. A més, creu que el sector turístic "pot tindre bons resultats", ja que els hotels i apartaments de València, Castelló i Alacant van a tindre una ocupació superior al 80% de mitjana.

Per a Carlos Alfonso, portaveu d'Anged, "les primeres dades econòmiques de 2017 corroboren que turisme i comerç són les dues grans locomotores de l'economia valenciana, possibilitant la creixent generació d'ocupació neta en la nostra comunitat. Les dades d'evolució de turisme, comerç i ocupació són contundents: les obertures de festius satisfan les necessitats dels consumidors, generen ocupació i potencien l'economia", ha indicat.

Per a Anged és "molt important" el volum de consum dels turistes en sectors com a alimentació, mobles, electrodomèstics i tèxtil, ja que l'obertura del dijous "els servirà per a realitzar les compres necessàries per a estos dies de vacacions, però també per a completar el seu segon habitatge de cara a l'estiu".

Gran part dels municipis turístics d'Alacant, Castelló i València també tindran obertes les seues portes diumenge que ve i dilluns.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento