Comunitat Valenciana

Sanitat demana a Ribera Salut que complisca els terminis d'entrega de documentació

  • La Conselleria de Sanitat Universal ha demanat este dilluns a Ribera Salut que complisca amb els terminis d'entrega de documentació que li ha requerit durant l'any que queda de concessió del departament d'Alzira per a garantir "la normalitat" del servici després de la reversió l'1 d'abril de 2018 ja que "els pacients estan per damunt de tot".
Imatge d'arxiu de l'Hospital de la Ribera
Imatge d'arxiu de l'Hospital de la Ribera
HOSPITAL DE LA RIBERA
Imatge d'arxiu de l'Hospital de la Ribera

Així, li l'ha traslladat este dilluns en la primera reunió que s'ha mantingut entre la Conselleria de Sanitat i la concessionària d'este departament per a "posar les bases dels mecanismes de treball" que garantisquen la normalitat en el procés de reversió d'este àrea sanitària a la gestió pública directa, segons han confirmat fonts d'este departament a Europa Press.

A la trobada, que no ha arribat a una hora de durada, ha assistit el gerent del departament, Javier Palau, i per part de la conselleria el director general de Recursos Humans, Justo Herrera, el subsecretari de Sanitat, Ricardo Campos, i la directora d'Alta Inspecció Sanitària, Isabel González.

Així, els directius de Sanitat han recordat a la gerència que la informació que se'ls va requerir en el document que se'ls va traslladar el passat 27 de març amb les normes de reversió del departament de salut d'Alzira estava contemplada en el contracte per a este període de transició amb la finalitat d'assegurar "un funcionament normal" quan expire el termini de concessió.

En eixe sentit, han recordat els terminis d'entrega i que els pacients "han d'estar per damunt de tot". Després de Pasqua se celebrarà una segona reunió amb un perfil més tècnic per a perfilar amb "més detall" el procés de reversió, segons les mateixes fonts.

La Conselleria de Sanitat, en les normes de reversió que va remetre a la concessionària, li donava com a termini l'1 de maig perquè li enviara informació sobre l'estructura organitzativa, recursos humans i econòmics així com de l'activitat assistencial.

A més, li recorda que estes normes són de caràcter vinculant i que la conselleira podrà intervenir en la presa de decisions que es puguen adoptar fins que acabe el contracte i que modifiquen la situació que s'haja presentat en els informes que ha demanat a Ribera Salut o qualsevol altra que afecten la prestació del servici més enllà del 31 de març de 2018.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento