Comunitat Valenciana

L'equip de Ribó posposa la prohibició d'aparcar en el carril bus a la nit mentre dóna alternatives

  • L'equip de govern de l'Ajuntament de València, presidit per l'alcalde Joan Ribó i conformat per Compromís, PSPV i València en Comú, ha acordat este divendres posposar la prohibició d'aparcar durant la nit en el carril bus de la ciutat, de manera que en lloc de fer-se efectiva a partir del pròxim dilluns, 10 d'abril, s'aplicarà a principis del mes de maig.
Autobús d'EMT València circulant a la nit
Autobús d'EMT València circulant a la nit
Compromís
Autobús d'EMT València circulant a la nit

L'executiu local pretén d'esta manera, des "d'un major consens" i implicació de tots les regidories afectades, "definir de manera clara i precisa tot el paquet d'alternatives" que té previst oferir als ciutadans respecte a les possibilitats d'aparcament durant la nit.

La idea és garantir la "normalitat" en una mobilitat nocturna "més amable" i d'acord amb "el model de ciutat" que defèn el Govern de la Nau. Així ho han indicat després de la Junta de Govern Local d'esta jornada, en la qual s'ha abordat este assumpte, els portaveus dels tres grups municipals que integren l'executiu municipal: Sandra Gómez, del PSPV i primera tinent d'alcalde; Jordi Peris, de València en Comú i segon tinent d'alcalde, i Pere Fuset, de Compromís.

Entre les alternatives que es barregen estan obrir pàrquings a la nit, arribar a acords per a habilitar tarifes d'estacionament planes i accessibles, i reforçar el servici de transport de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de la ciutat. Els representants del govern local han valorat "l'acord" aconseguit des "del consens, el diàleg i el debat" entre tots els seus membres.

(((Hi haurà ampliació)))

Mostrar comentarios

Códigos Descuento