Comunitat Valenciana

Compromís exigix a PPCV i C's que se sumen a les mobilitzacions pels PGE i voten a favor d'esmenes que els corregisquen

  • El síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, ha reclamat este dijous al PPCV i a Ciudadanos (Cs) que se sumen "a la tasca d'encoratjar la societat valenciana a mobilitzar-se amb contundència per a fer veure al Govern que estem farts i no anem a consentir que se'ns tracte injustament en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE).

En un comunicat, Ferri ha destacat que "la lluita contra la marginació a la qual ens han abocat una vegada més els PGE no acaba amb la firma d'una declaració institucional, açò ha de ser només el principi".

A més de les mobilitzacions plantejades, ha inicado que una altra de les accions que hauran de realitzar conjuntament els diputats i senadors valencians de totes les formacions polítiques "és treballar conjuntament per a elaborar i votar a favor d'esmenes als pressupostos que corregisquen la falta d'inversions en el territori i tombar els pressupostos d'un Govern central que està evidenciant que no ens representa", ha subratllat.

En este sentit, ha assenyalat que PPCV i C's "han de demostrar que anteposen els valencians als interessos dels seus partits a Madrid, que han portat avanç un projecte de pressupostos insultant", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento