Comunitat Valenciana

Els treballadors mantindran les condicions laborals després de la reversió de la Ribera

  • El personal contractat directament per l'empresa concessionària passarà a ser personal indefinit no fix.
  • Carmen Montón garanteix que s'oferirà la mateixa cartera de servicis "en la seua integritat" i els treballadors mantindran els seus llocs de treball.
  • En el departament de salut de la Ribera hi ha 1.939 treballadors laborals i 352 estatutaris, segons calcula la Conselleria.
Imatge d'arxiu de l'Hospital de la Ribera
Imatge d'arxiu de l'Hospital de la Ribera
HOSPITAL DE LA RIBERA
Imatge d'arxiu de l'Hospital de la Ribera

La Conselleria de Sanitat subrogarà als treballadors del departament de salut de la Ribera amb les mateixes condicions laborals que figuren en el conveni col·lectiu o en els seus contractes previs a la reversió a la gestió directa pública d'este àrea, que es produirà l'1 d'abril de 2018.

Així, ho ha anunciat este dijous la consellera de Sanitat Universal, Carmen Montón, en roda de premsa per a explicar el marc laboral en què quedaran els treballadors del departament de salut i de l'Hospital de la Ribera d'Alzira, en la qual ha garantit que, després de la reversió, s'oferirà la mateixa cartera de servicis "en la seua integritat" i els treballadors mantindran els seus llocs de treball.

D'esta manera, el personal contractat directament per l'empresa concessionària passarà a ser personal indefinit no fix, el personal estatutari mantindrà la seua condició i el personal que originàriament era estatutari però que va passar a ser laboral podrà optar per tornar a ser estatutari o assumir les condicions de la resta de personal laboral.

En el departament de salut de la Ribera hi ha 1.939 treballadors laborals i 352 estatutaris, segons calcula la Conselleria, que ha requerit a l'empresa adjudicatària que li remeta tota la informació de la plantilla abans de el 1 de maig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento