Comunitat Valenciana

Ricky Martin reprograma dates i actuarà a València els dies 26 i 28 de maig

  • Els concerts de la gira Ricky Martin In Concert originalment programats per a les dates 13, 14, 16, 17, 19 i 20 de maig han sigut reprogramats per a finals de maig i principis de juny 2017, amb l'excepció del concert en el WiZink Center de Madrid, que es realitzarà el 23 de maig.
¡Vaya susto nos ha dado Ricky Martin!
¡Vaya susto nos ha dado Ricky Martin!
EUROPAPRESS
¡Vaya susto nos ha dado Ricky Martin!

D'altra banda, l'artista ha volgut ampliar el nombre de concerts en el nostre país i atendre així la demanda dels seus fans. Les noves dates es duran a terme al maig els dies 24 (Granada), 26 i 28 (València), 27 (Sevilla), 30 (Barcelona) i 31 (Palma de Mallorca), per a continuar al juny: 3 (Gijón), 4 (Múrcia), 7 (Saragossa), 10 (Coruña) i 11 (Bilbao).

Les entrades per als nous concerts es podran adquirir a partir de les 10.00 hores del pròxim dimarts 11 d'abril a través de doctormusic.com i ticketmaster.es també en Fnac, Viatges Carrefour i Halcón Viajes, per telèfon en el 902 15 00 25 i altres punts de venda de la xarxa Ticketmaster.

Per a Granada, València, Palma, Múrcia i Bilbao també es podran aconseguir a través d'elcorteinglés.es i entradasatualcance.com, per al concert de la Corunya, Saragossa i Gijón en ticketea.com. També en musikaze.com i liberbank.es para Gijón i ibercaja.es a Saragossa. El preu de les entrades oscil·len entre els 39 i els 100 euros (gastos de distribució no incluídos).

Malgrat que les entrades ja adquirides seran vàlides per a les noves cites, els qui ho desitgen disposaran de quinze dies naturals per a sol·licitar el reembossament dels seus diners, que s'efectuarà en el mateix lloc on van ser adquirides. El termini establit per a estes devolucions s'inicia demà dia 6 i romandrà actiu fins al pròxim 21 d'abril.

AIXÍ QUEDA LA GIRA

Amb estos canvis i nous concerts, la gira espanyola de Ricky Martin començarà el 23 de maig en el WiZink Center de Madrid. Després serà torn per a Granada (24 de maig, Plaza de Bous), València (26 de maig, Plaça de Bous, en substitució a l'actuació anunciada inicialment el 19 de maig), Sevilla (27 de maig, Estadi La Cartoixa), València (28 de maig, Plaça de Bous, que substituïx a la qual estava prevista el dia 21) i Barcelona (30 de maig, Palau Sant Jordi).

La gira prosseguirà per Palma de Mallorca (31 de maig, Palma Arena), Gijón (3 de juny, La Laboral), Múrcia (4 de juny, Recinte Firal La Fica), Saragossa (7 de juny, Pavelló Príncep Felipe), la Corunya (10 de juny, Coliseum) i Bilbao (11 de juny, BEC).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento