Comunitat Valenciana

Les matriculacions a la Comunitat pugen un 5,4% en el primer trimestre de l'any

  • Segons aquestes dades, d'Anfac, Ganvam i Faconauto, l'increment regional està per davall del conjunt del país, que va ser del 12,6%.
  • En el mes de març, les matriculacions a la Comunitat van augmentar un 6% respecte al mateix mes de 2016
  • En el tercer mes de l'any actual, les vendes d'automòbils en el mercat espanyol van aconseguir un volum total de 125.600 unitats.
Les matriculacions de cotxes. Foto d'arxiu
Les matriculacions de cotxes. Foto d'arxiu
EUROPAPRESS
Les matriculacions de cotxes. Foto d'arxiu

Les matriculacions de turismes i tot terrenys a la Comunitat Valenciana es van situar en 35.788 unitats durant els tres primers mesos de l'any actual, la qual cosa representa un augment del 5,4% respecte al mateix període de 2016, segons dades de les associacions de fabricants (Anfac), venedors (Ganvam) i de concessionaris (Faconauto).

En el mes de març, les matriculacions a la Comunitat van augmentar un 6% respecte al mateix mes de 2016 en vendre's 16.780 vehicles. D'esta manera, l'increment regional està per davall del conjunt del país, que va ser del 12,6%.

A nivell nacional, les matriculacions de turismes i tot terrenys es van situar en 307.911 unitats durant els tres primers mesos de l'any actual, la qual cosa representa un augment del 7,9% en comparació del mateix període de 2016.

Les tres associacions han destacat l'efecte estacional de la Setmana Santa, que l'any passat es va celebrar al març, per la qual cosa este mes en 2017 ha comptat amb dos dies laborables més. Malgrat açò, han indicat que la xifra comercial d'este trimestre de l'any està encara lluny de les comptabilitzades abans de la crisi.

En el tercer mes de l'any actual, les vendes d'automòbils en el mercat espanyol van aconseguir un volum total de 125.600 unitats, la qual cosa es tradueix en una pujada del 12,6% si es compara amb el mateix mes de l'exercici precedent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento