Comunitat Valenciana

Trasnmediterranea noliejarà ferris des de Gandia (València) a Eivissa a partir de Setmana Santa

  • Transmediterranea noliejarà des del port de Gandia (València) ferris per a transportar passatgers a partir d'esta Setmana Santa. Els bitllets ja estan a la venda en el lloc web de la naviliera al preu de 80 euros anada i tornada per persona.
Transmediterranea
Transmediterranea
Europa Press
Transmediterranea

Així ho ha anunciat l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, en la celebració de la I Gala de Turisme, celebrada anit en la capital de la Safor. La primera edil ha explicat que, després de mesos de negociacions, el primer transbordador a Eivissa partirà a mitjan abril, coincidint amb la Setmana Santa.

"No estem venent fum, sinó que anunciem realitats. La primera aposta seran els ferris durant Setmana Santa però li seguiran trajectes diaris en els mesos de juliol i agost", ha asseverat Morant.

En la Gala de Turisme, en la qual es reconeixia a les empreses de la comarca que aposten per la qualitat, Morant enviava un missatge per a "crear riquesa a Gandia", i que es basava a fer "una aposta forta per una ciutat que es puga consumir els 365 dies de l'any de la mà de la qualitat".

En este sentit, ha qualificat de "premi per a tota la ciutat l'aposta de Trasnmediterranea per a obrir la línia de ferris entre Gandia i Eivissa".

Este trajecte s'obri per primera vegada entre Gandia i les Illes Balears, "una cosa que no havia succeït mai". Una oportunitat, segons destaca Morant, "perquè arriben turistes que d'una altra manera no coneixerien la nostra ciutat. Esta serà una nova oportunitat per a generar riquesa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento