Iglesias respecta la decisió de Montiel i creu que Podem eixirà "reforçat en l'assemblea valenciana "guanye qui guanye"
Iglesias respecta la decisió de Montiel i creu que Podem eixirà "reforçat en l'assemblea valenciana "guanye qui guanye" Europa Press

El líder de Podem s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans en els passadissos del Congrés, en ser preguntat per la decisió de Montiel, qui este dimarts va anunciar que no es presentarà a la reelecció per al càrrec de secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana en l'assemblea del 14 de maig.

Pablo Iglesias ha mostrat el seu "màxim respecte" a la decisió i ha recordat que l'assemblea del 14 de maig és un "procés exclusivament valencià". "Sobre esta qüestió m'he de mantindre com és normal al marge", ha dit el líder de Podem, qui ha assegurat estar "convençut" que serà "un procés molt viu, amb un debat ric" i en el qual "guanye qui guanye, Podem eixirà reforçat en la Comunitat Valenciana.

Montiel, que també és síndic en les Corts, assegurava este dimarts que ha pres la decisió "després d'una llarga i meditada reflexió" i afegia que anava a centrar la seua activitat politica "a treballar per a donar respostes a les demandes de l'organització i dels ciutadans en les institucions", sense mantindre "cap responsabilitat dins de l'organització".

Este mateix dimecres ha precisat que té "totes les guanyes" i la il·lusió d'acabar la legislatura com a diputat i, sobre si seguirà sent el portaveu en les Corts, ha manifestat que estarà "a la disposició de la nova direcció".

Consulta aquí más noticias de València.