Comunitat Valenciana

El DOGV publica l'elecció d'À. com a nom de la nova radiotelevisió valenciana

  • El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica este dimarts l'acord per unanimitat del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (DVMC) en el qual es va triar À. (A punt) com a nom per a la nova radiotelevisió pública.
Instalaciones de RTVV vacías tras el cierre del ente
Instalaciones de RTVV vacías tras el cierre del ente
EUROPA PRESS
Instalaciones de RTVV vacías tras el cierre del ente

Segons es recorda en la resolució, el 25 de gener es va donar publicitat a les bases del concurs per a la selecció del naming i dels books o dossiers per al disseny de la identitat visual del conjunt de la plataforma de la CVMC.

Tramitat el procediment, el Consell Rector va acordar per unanimitat en la sessió celebrada el dia 8 de març, a la vista de la proposta realitzada per la comissió creada per a la preselecció del naming i dels books finalistes seleccionar la proposta de naming presentada per l'empresa After Share Valencia, SAU: À.

A més, es van seleccionar com a finalistes dels books el presentat també per After Share Valencia, SAU; el presentat per l'empresa Estudio Menta, SL i el presentat per Dídac Ballester, Sebastián Alós, Antonio Ballesteros i Enrique Casp.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento