Comunitat Valenciana

Detingut un jove de 18 anys per la mort d'una anciana a la Llosa i una altra persona com a còmplice

  • La Guàrdia Civil ha detingut un jove de 18 anys acusat de matar una dona de 81 anys a la localitat de la Llosa (Castelló) que el va sorprendre quan tractava de robar en el seu domicili. Així mateix, s'ha arrestat una altra persona com a suposat còmplice, segons han informat l'institut armat i el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues.
LA GUÀRDIA CIVIL DETÉ A UN JOVE PER HOMICIDI
LA GUÀRDIA CIVIL DETÉ A UN JOVE PER HOMICIDI
GUARDIA CIVIL
LA GUÀRDIA CIVIL DETÉ A UN JOVE PER HOMICIDI

L'actuació es va iniciar el passat dia 16 de març, quan va ser trobat el cos sense vida d'una dona de 81 anys en l'interior de la seua vivenda a la Llosa. Immediatament, es va fer càrrec de la investigació la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló i van procedir a realitzar una inspecció exhaustiva del lloc components del laboratori de criminalística de la Comandància de Castelló.

Els agents van descobrir que l'autor del fet havia accedit per la força a la vivenda amb l'objectiu de robar. La propietària va sorprendre 'in fraganti' l'assaltant, que va reaccionar de forma violenta i va agredir la dona fins a causar-li la mort.

Gràcies a estes perquisicions s'ha identificat i detingut -ahir dimarts- al presumpte autor dels fets, un jove de 18 anys, veí de la localitat de la Llosa. Així mateix, segons ha explicat Moragues, una altra persona ha sigut detinguda este matí com a possible còmplice dels fets.

Este fet ha causat gran alarma social en la població. Al presumpte autor del crim, a més d'un delicte d'homicidi, se li imputa també un robatori en l'interior del mateix domicili comès el passat dia 9 de març.

El delegat del Govern ha subratllat durant la seua visita a Castelló, amb motiu de les festes de la Magdalena, que tots dos detinguts estan en dependències policials de la Guàrdia Civil i, una vegada es facen les diligències oportunes, passaran a disposició judicial.

"MOLTA EFICÀCIA"

Segons Moragues, "tot presumix" que el presumpte autor de la mort volia realitzar un robatori amb violència, i "l'important és que la Guàrdia Civil ha actuat amb molta rapidesa i de seguida s'ha detingut al culpable, per la qual cosa tots els veïns de la Llosa i de la província de Castelló han de ser conscients que es treballa amb molta eficàcia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento