Comunitat Valenciana

Creu Roja atén 31 persones en l'acte de la 'cremà' de les Falles de la Plaça de l'Ajuntament de València

  • Creu Roja ha assistit durant la matinada d'este dilluns un total de 31 persones durant l'acte de la 'cremà' de les Falles de la Plaça de l'Ajuntament de València, la majoria d'elles, nou, per lipotímies. Així mateix, ha realitzat dos trasllats a hospitals, un per presentar una reacció al·lèrgica alimentària i un altre per a ser atès d'una ferida.
Cremà de la Falla de la Plaça de l'Ajuntament
Cremà de la Falla de la Plaça de l'Ajuntament
BOMBEROS AYUNTAMIENTO VALENCIA
Cremà de la Falla de la Plaça de l'Ajuntament

Entre el desglossament d'atencions figuren una cremada, dos assistències per contusions, tres per ferides, huit per presentar objectes extranys en l'ull, huit més per motius no especificats i les nou lipotímies, segons ha informat l'organització.

En total, Creu Roja va mobilitzar 56 persones de l'organització, entre ells un metge, huit ATS, 45 socorristes i dos coordinadors i deu vehicles, entre ambulàncies, de transport i de coordianción.

En el conjunt de les festes josefines, Creu Roja ha atès 890 persones, de les quals 49 han hagut de ser evacuades a centres d'atenció, enfront de les 611 del passat any. La majoria d'assistències, 580, obeïx a lipotímies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento