Comunitat Valenciana

Arturo Valls és el quart cap ideal per als espanyols i Mercadona l'empresa més desitjada de distribució

  • MADRID/VALÈNCIA, 16 (EUROPA PRESS)
El valencià és el cap més desitjat per darrere de Nadal, Obama i Ortega
El valencià és el cap més desitjat per darrere de Nadal, Obama i Ortega
ARCHIVO
El valencià és el cap més desitjat per darrere de Nadal, Obama i Ortega

El cap ideal que els espanyols voldrien tindre és l'esportista Rafa Nadal, seguit de l'expresident nord-americà Barack Obama o l'empresari Amancio Ortega, segons es desprèn de la 'III Enquesta Adecco sobre millors caps i empreses més felices per a treballar'.

En concret, per a un 34,8% dels treballadors assalariats espanyols tindre com cap el tennista Rafa Nadal els faria més feliços. Així mateix, a més de liderar la categoria esportiva, Nadal obté també el major percentatge entre tots els caps. De fet, en les tres edicions de l'enquesta d'Adecco, ha sigut triat com el cap ideal amb el qual als espanyols els agradaria treballar.

El segon lloc entre tots els caps i liderant la categoria d'internacional es troba Barack Obama. Per primera vegada un líder de l'àmbit internacional reunix punts simpatitzants, comptant amb el respatler del 31,5% dels espanyols. El president ixent als Estats Units ha ascendit en esta edició des de la setena posició que ocupava un any arrere en la seua categoria fins a la primera.

Per darrere de Barack Obama i en tercer lloc, es troba el fundador de l'imperi tèxtil Inditex, Amancio Ortega. L'empresari és també el cap de l'àmbit empresarial que reunix més adeptes entre els treballadors espanyols, fins a un 24,8% dels enquestats.

El presentador valencià Arturo Valls es posiciona en el quart lloc entre els caps que farien més feliços als espanyols i lidera el ránking de l'àmbit de la comunicació. Arturo Valls aconseguix la simpatia d'un 24,3% dels enquestats, revocant el lloc al periodista Jordi Évole que l'any passat ocupava la primera posició de la seua categoria.

En cinqué lloc i encapçalant la categoria de l'espectacle es troba Dani Rovira. L'actor malagueny repetix un any més com el preferit del sector.

GOOGLE I L'ORÉAL, LES EMPRESES MÉS DESITJADES

Google és l'empresa més destacada per a treballar dins del sector de la informàtica, però també s'alça amb el primer lloc entre totes les empreses. Per tercer any consecutiu, un 49,4% dels espanyols asseguren que serien més feliços treballant per a Google.

Pel que fa al sector cosmètic, L'Oréal és l'empresa més desitjada per treballar i la segona del rànquing general d'empreses, amb un 46,6% dels treballadors que així ho creu.

Dins de la categoria de distribució generalista, es posiciona en primer lloc la firma valenciana Mercadona. A més, en la categoria general ocupa el tercer lloc amb un 42,8% de simpatitzants.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento