Comunitat Valenciana

Un total de 94 centres, autoritzats a seguir amb el procés per a implantar la jornada contínua en el curs 2017-2018

  • La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha autoritzat a un total de 94 centres escolars de la Comunitat Valenciana a seguir amb el procés per a la implantació de la jornada escolar contínua el pròxim curs 2017-2018.
Votació en un centre sobre la jornada contínua escolar (arxiu)
Votació en un centre sobre la jornada contínua escolar (arxiu)
GVAEDUCACIÓ
Votació en un centre sobre la jornada contínua escolar (arxiu)

D'ells, 47 pertanyen a la província d'Alacant, 38 a la de València i 9 a la de Castelló. Així mateix, l'administració ha denegat a 25 centres continuar amb este procés, detalla el departament que dirigix Vicent Marzà en un comunicat.

Estes dades són xifres provisionals corresponents al matí d'este dimecres i estan subjectes a variacions, ja que, 261 centres tenen pendent remetre documentació a la Direcció General de Política Educativa. Una vegada rebuda tota la informació que se'ls ha requerit, la Conselleria emetrà la resolució corresponent. Este procés està previst que finalitze la setmana vinent, precisen.

En cas que la resolució emesa siga favorable, Educació autoritzarà als centres a iniciar el procés de consulta a les famílies, que està previst que es realitze en tots els centres el dia 4 d'abril.

Des del departament de Campanar han recordat que van ser 384 centres els que van sol·licitar la modificació de la jornada escolar per al curs 2017-2018. D'ells, 108 centres són de la província d'Alacant, 204 de la de València i 72 de la de Castelló.

FASES

L'endemà de la celebració de la consulta a les famílies, els centres remetran els resultats de l'escrutini a la Direcció general de Política Educativa.

Una vegada enviats els resultats, el director general de Política Educativa dictarà, abans de l'inici del període d'admissió dels alumnes, si és el cas, l'autorització definitiva perquè cadascun dels centres educatius aplicació el pla específic d'organització de la jornada escolar que ha presentat. Les modificacions es podran aplicar a partir d'octubre, coincidint amb el canvi a l'horari habitual de tot el curs.

L'autorització definitiva s'estendrà per períodes de tres cursos acadèmics renovables, sempre que els resultats s'ajusten a les millores previstes en el pla. L'avaluació es realitzarà en funció de la incidència del nou horari sobre el procés d'ensenyament-aprenentatge i els resultats obtinguts per l'alumnat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento