Comunitat Valenciana

Antonio Olmedo, triat nou president de l'Associació de Promotors de València

  • L'Associació Provincial de Promotors Immobiliaris i Agents Urbanitzadors de València ha triat Antonio Olmedo, en substitució de José Luis Miguel, com a nou president en l'Assemblea General Extraordinària que s'ha celebrat eixe dimarts, segons ha informat l'associació en un comunciado.
Antonio Olmedo
Antonio Olmedo
ASOCIACIÓN DE PROMOTORES
Antonio Olmedo

Antonio Olmedo, de Grup IGSA, ha comentat després de la seua elecció que després de la "complicada" marxa que ha travessat el sector promotor, "hem d'aprofitar els vents favorables que bufen sobre l'economia espanyola i valenciana, perquè la promoció de vivendes agage força i impulse l'ocupació i la riquesa de la Comunitat Valenciana".

Olmedo ha assenyalat que l'associació considera la rehabilitació i la regeneració urbana com un element d'estratègia empresarial, per la qual cosa ho han inclòs en els estatuts de la pròpia associació. També ha agraït la tasca i dedicació de José Luis Miguel. "Agafe el testimoni per a donar-li continuïtat al ja realitzat en els últims sis anys", ha afirmat.

Per la seua banda, José Luis Miguel ha dit que "en APC València no hi ha hagut cap president que repetisca mandat i jo ja he cobert una etapa", Miguel assegura que el seu major repte ha sigut mantindre l'associació en funcionament.

"S'han sanejat els comptes i consolidat l'associació amb les empreses tradicionals del sector. Durant tots estos anys hem defès el perfil d'empreses que volem que participen i s'ha reestablit la relació amb els bancs, les caixes i les administracions públiques", ha assenyalat. Miguel també ha felicitat el nou president: "molta sort en esta nova etapa i saps que comptes amb tot el meu suport".

La resta de la Junta Directiva està formada per Teresa Puchades (Avanza Urbana, S.XXI, S.L.), José Luis de Miguel (Lujos Valencia, S.L.), Pedro Vila (Urvitra, S.A.), Francisco Sánchez (Vereahventure, S.L.), Vicenta Pastor (Urbem, S.A.), Salvador Tordera (Rover Alcisa Edifica, S.L.), José Luis García (Inm. Promociones Juan Valero, S.A.), Antonio Torres (Gesfesa València, S.L.), Antonio Yagüe (Mercantil Val. De Obres, S.A.), Patricia García (Promociones Habitat, S.A.), Fernando Llorca (Fernando Llorca, S.A.), Salvador Vila (Salvador Vila, S.L.), Ramón Vidal (Asociación Comarcal de Edificació, Albañilería y Actividades Connexas de Alzira) i Camilo Peiró (Asociación de Promotores Inmobiliarios, Constructores y Agentes Urbanos de la Safor).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento