Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València reclama 331.000 euros a José Luis Moreno per la "gestió irregular" del TEM

  • Així ho ha aprovat la Junta de Govern Local després que el Tribunal de Comptes haja requerit a l'Ajuntament perquè "pose ordre a les irregularitats" detectades.
  • La regidora Maria Oliver, ha explicat que el propietari de Crystal Forest S.L, José Luis Moreno, "tan sols ha aconseguit justificar correctament 177.000 euros".
  • "La major part de les despeses realitzades per a la prestació del servici no van acompanyats de cap tipus de documentació justificativa", ha ressaltat.
José Luis Moreno
José Luis Moreno
JOSÉ LUIS MORENO POR ALBERTO MONTERRUBIO
José Luis Moreno

L'Ajuntament de València ha acordat iniciar el procediment de reintegrament del fons no justificat o justificat indegudament per la mercantil Crystal Forest S.L, propietat de l'empresari José Luis Moreno, per la "gestió irregular" del Teatre El Musical (TEM). D'esta forma, reclama a l'empresa la devolució d'un total de 331.672 euros.

Així ho ha aprovat este divendres la Junta de Govern Local després que el Tribunal de Comptes haja requerit a l'Ajuntament perquè "pose ordre a les irregularitats" que s'han detectat en relació amb el contracte per a la gestió i explotació del Musical durant el període comprés entre el 23 de febrer de 2013 fins al 31 de març de 2015, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Sobre este tema, la regidora d'Acció Cultural, Maria Oliver, ha explicat que el propietari de Crystal Forest S.L, José Luis Moreno, "tan sols ha aconseguit justificar correctament 177.000 euros". Davant esta situació, la Junta de Govern Municipal ha decidit hui reclamar a l'empresari la devolució de 331.672,36 euros.

Prèviament, el departament municipal d'Acció Cultural ha realitzat un estudi detallat de tota la documentació que, "fora de temps", va entregar Crystal Forest per justificar la seua activitat, sobre el que Oliver ha expressat la seua preocupació per les "manques" trobades en la comptabilitat.

Un dels aspectes que més ha cridat l'atenció és que "els recursos de diners que se li van atorgar a Crystal Forest es van fer en forma de subvenció i no d'una gestió indirecta", així com que "la major part de les despeses realitzades per a la prestació del servici no van acompanyats de cap tipus de documentació justificativa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento