Comunitat Valenciana

Quique Dacosta comença una gira a quatre mans per Europa amb "els millors xefs del continent"

  • El cuiner tres estreles Michelin, Quique Dacosta, va oferir este dimarts a la nit en Ámsterdam un sopar a quatre mans al costat del també reconegut amb tres estreles Jonnie Boer en el restaurant holandés De Librije baix el lema 'Cuinant amistat'.
Quique Dacosta comença una gira a quatre mans per Europa
Quique Dacosta comença una gira a quatre mans per Europa
@JOSEHARO
Quique Dacosta comença una gira a quatre mans per Europa

"Compartim el nostre coneixement, la nostra passió per la professió i l'esforç de les nostres famílies i equips; ho posem tot sobre la taula", ha afirmat Dacosta.

El xef, que va realitzar una proposta "amb el seu habitual malbaratament de creativitat i sabor ineludibles" per a un selecte grup de comensals holandesos, passarà pròximament per altres restaurants de prestigi internacional com Aqua (Alemanya) o Schauenstein Schloss (Suïssa).

D'esta manera, Dacosta, comença una gira internacional on s'aliarà en els pròxims mesos amb els millors xefs d'Europa, com Andreas Caminadas o Sven Elverfeld, entre uns altres.

Enguany el seu restaurant situat a Dénia, present en la prestigiosa llista 'World's 50 Best Restaurants' i dues vegades premiat Millor Restaurant d'Europa per 'Opinionated About Dining', oferix DNA La Búsqueda, la seua nova aposta gastronòmica per a 2017.

Amb esta nova proposta, el cuiner representa "el rastreig de l'enclavament en el qual se situa, comptant amb la complicitat i la memòria d'aquells que han transmès sabors, formes de cuinar i conservar aliments al llarg de la història".

En l'últim any, el cuiner ha inaugurat el restaurant Enigma en l'hotel Palazzo Versace Dubai, un "exclusiu 'pop up'" situat en l'Emirat Àrab. A més, ha dissenyat al costat de Porcelanosa una línia de cuines domèstiques inspirades en el professional, i protagonitza l'última campanya publicitària d'Arcos al costat del jugador del FC Barcelona Andrés Iniesta, convertint el cuiner en ambaixador de les dos marques a tot el món.

En la seua tasca divulgativa, el xef, Doctor Honoris Causa en Belles arts, ha publicat 'De Tapas con Quique Dacosta', un treball editorial que reunix 80 receptes en un recorregut per les cuines dels seus quatre locals, amb una representació de vint plats o tapes de cadascun d'ells.

El cuiner també és ambaixador d'Acció contra el Fam, i col·labora amb altres causes benèfiques com la campanya 'Restaurants contra el Fam' amb l'objectiu de recaptar fons contra la desnutrició infantil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento