Comunitat Valenciana

El preu de la vivenda de segona mà a la Comunitat baixa un 46,4% al febrer, segons fotocasa

  • El preu de la vivenda de segona mà a la Comunitat Valenciana ha baixat un 46,4% al febrer fins als 104.298 euros, segons el portal immobiliari fotocasa, la qual cosa suposa 90.102 euros menys que fa deu anys quan el preu va aplegar al seu màxim de 194.400 euros.
Vivenda es ven o lloga
Vivenda es ven o lloga
Europa Press
Vivenda es ven o lloga

A Espanya, el preu de la vivenda de segona mà s'ha abaratit una mitjana de 103.294 euros des que va aconseguir el preu màxim a l'abril del 2017, la qual cosa equival a un descens del 43,7% en termes percentuals, segons un informe difós este dimarts pel portal immobiliari fotocasa.

En concret, fa deu anys, comprar una vivenda de 80 metres quadrats costava una mitjana de 236.174 euros, mentre que a tancament de febrer d'enguany el cost mitjà era de 132.880 euros.

La responsable d'Estudis de Fotocasa, Beatriz Toribio, ha destacat que malgrat la reactivació del mercat, els preus de la vivenda seguixen encara lluny dels màxims que van aconseguir abans de la crisi, llevat de zones concretes de les grans ciutats i destinacions turístiques de la costa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento