Comunitat Valenciana

Altur trasllada a Compromís que es queda en la Diputació de València i rebutja el càrrec en la Fundació CICAL

  • El diputat de Compromís en la Diputació de València Emili Altur ha traslladat al seu grup que es queda a la corporació provincial i rebutja el càrrec de director de Relacions Externes i amb l'Empresa proposat en la Fundació CICAL. Segons han confirmat fonts del grup, el diputat va traslladar la seua decisió dilluns passat als membres de Compromís en la Diputació via WhatsApp.
Altur (a l adreta de la imatge) junto a Mª Josep Amigó y Jorge Rodríguez (arxiu)
Altur (a l adreta de la imatge) junto a Mª Josep Amigó y Jorge Rodríguez (arxiu)
Europa Press
Altur (a l adreta de la imatge) junto a Mª Josep Amigó y Jorge Rodríguez (arxiu)

La passada setmana el grup Compromís en la Diputació de València va traslladar a Emili Altur que havia de triar entre la Fundació CICAL o seguir en la corporació, en el transcurs d'una reunió celebrada divendres després de la polèmica sorgida en relació amb el finançament d'eixa entitat, presidida pel president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rubén Alfaro, i vinculada al socialista José Manuel Orengo, que té com a finalitats, entre d'altres, "la promoció del coneixement i la millora dels servicis públics, especialment en l'àmbit local, i en benefici de l'interés general".

Compromís en la Diputació va explicar aleshores que no veia "clar" que des de la corporació es poguera subvencionar esta Fundació, de la qual fins a eixe moment no sabien res.

En eixa reunió, Altur, qui veia "interessant" el projecte i al·legava que participava en ell "a títol personal", es va disculpar per no haver-los comunicat cap informació prèviament i els va traslladar que en dos dies triaria i els faria saber la seua decisió, que és la de deixar CICAL i continuar en la corporació provincial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento