Comunitat Valenciana

Detenen dos menors per agredir un home que havia eixit en defensa de la seua dona

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en València dos menors de 16 anys com a presumptes autors d'un delicte de lesions, després de colpejar amb punyades i patades a un home que va eixir en defensa de la seua dona, a la qual estaven insultant.

L'home agredit, de 29 anys i origen espanyol, va ser diagnosticat d'una fractura d'os nasal, afonament de mandíbula i tall en l'interior de la boca, segons ha informat la Prefectura Provincial en un comunicat.

Els agents van ser alertats perquè acudiren a un restaurant de menjar ràpid del districte de Russafa, on s'havia produït una agressió. Ràpidament, es van presentar en el lloc i van esbrinar que moments abans dos jóvens havien insultat i havien rigut d'una dona de 28 anys, quan es trobava menjant amb el seu marit.

Van descobrir a més que al marit, en eixir en la seua defensa, l'havien colpejat amb punyades i patades, alhora que li deien que no els podia pegar ja que eren menors. Aquest, a més, van intentar agredir la dona, però el marit es va interposar i va rebre més colps.

La víctima va ser traslladada a un hospital on li van diagnosticar fractura d'os nasal, afonament de mandíbula i corts en la boca", per la qual cosa va haver de ser intervingut amb cirurgia plàstica i punts de sutura.

Els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos, d'origen ucraïnés i romanés, i després de ser localitzats van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de lesions. Els arrestats, sense antecedents policials, van ser posats a la disposició de Fiscalia de menors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento