Comunitat Valenciana

Els exdirectius de Vaersa carregaven a les targetes dinars, veterinaris i bricolatge

  • Les despeses sumen un import global de 138.525 euros, dels quals 45.265 euros van ser extraccions en efectiu a través de diversos caixers automàtics.
  • La informació forma part de les diligències judicials obertes sobre l'actuació del que va ser director de Vaersa entre agost de 2007 i juliol de 2011.
  • El conseller de Transparència, Manuel Alcaraz, ha analitzat l'informe de la Intervenció General relatiu a aquest tema en la roda de premsa del Consell.
El conseller Manuel Alcarar en la roda de premsa del ple del Consell
El conseller Manuel Alcarar en la roda de premsa del ple del Consell
EUROPA PRESS
El conseller Manuel Alcarar en la roda de premsa del ple del Consell

La Intervenció General de la Generalitat Valenciana ha detectat que -en el període de gener de 2006 a juny de 2015, corresponent a l'etapa de l'anterior Executiu autonòmic- exdirectius de l'empresa pública Vaersa van pagar amb les targetes de crèdit de l'entitat despeses per import global de 138.525 euros. D'ells, 45.265 euros van ser extraccions en efectiu a través de diversos caixers automàtics.

Entre les operacions analitzades s'inclouen abonaments en restaurants -12.00 euros en un mateix establiment en 89 ocasions, 65 d'elles en dissabte o diumenge-; clíniques veterinàries, grans magatzems i tendes de bricolatge.

Així ho ha revelat el conseller de Transparència de la Generalitat, Manuel Alcaraz, després de la roda de premsa del ple del Consell en la qual s'ha analitzat l'informe de la Intervenció General sobre les despeses en compres i servicis exteriors realitzats en Valenciana d'Aprofitament Energètics de Residus (Vaersa) per part d'anteriors directors, en els quals s'aprecia possibles responsabilitats penals.

La informació arreplegada en el document forma part de les diligències judicials obertes sobre l'actuació del que va ser director de Vaersa entre agost de 2007 i juliol de 2011.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento