Comunitat Valenciana

Detingut un home després d'apunyalar el seu company de pis a Tavernes Blanques

  • Les forces de seguretat han detingut este dimarts un home acusat d'apunyalar en l'abdomen al seu company de pis en un habitatge del carrer Colón de Tavernes Blanques (València), segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

La víctima, un home de 62 anys, es troba ingressat en l'Hospital Clínic de València, en pronòstic reservat, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El CICU ha rebut sobre les 7.30 hores un avís pel qual s'alertava que un home havia sigut apunyalat en un habitatge al carrer Colón de Tavernes Blanques. Fins al lloc s'ha mobilitzat una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l'equip mèdic del qual va assistir a la víctima, que presentava una ferida d'arma blanca en l'abdomen i l'ha traslladat a l'hospital.

Així mateix, s'ha alertat al Consorci Provincial de Bombers que ha enviat al lloc un sergent de Paterna, una autobomba amb quatre bombers del mateix parc i un braç articulat, i els membres del qual han hagut d'obrir la porta del habitatge, segons han informat a Europa Press fonts d'este servici.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento