Comunitat Valenciana

Oltra afirma que es comptarà amb CSI·F i amb tots els sindicats en la fase de negociació del requisit lingüístic

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha afirmat que es comptarà amb CSI·F i "amb tots els sindicats" en la fase de negociació sobre la regulació del requisit lingüístic en el marc de la Llei de Funció Pública.

Oltra s'ha pronunciat en estos termes en la roda de premsa posterior al ple del Govern valencià en ser preguntada per la seua opinió sobre la "exclusió" de CSI·F de la Mesa en la qual s'ha donat el vistiplau al requisit lingüístic per a funcionaris.

Sobre este tema, Oltra ha afirmat que la consellera de Justícia, Governació i Reformes Democràtiques, Gabriela Bravo, ja va donar explicacions sobre este assumpte i ha repetit que es va tractar d'un error".

"Ja s'ha dit -ha continuat- que tant CSI·F com la resta de sindicats estaran dins de les negociacions i atesos com toca. I jo crec que que Bravo ha posat les coses en el seu lloc, ha explicat l'error i es comptarà amb CSI·F i la resta de sindicats per a la negociació", ha reiterat.

"Els polítics també s'equivoquen. No som perfectes. Faríem fàstic si fórem perfectes, seríem tremendament avorrits", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento