La súper festa dels nens

Els petits socis del Club Súper3 tenen dos dies per a salvar la Lila del malvat Sr. Pla. Fins a aquesta onzena edició, són ja tres millions els súpers que han passat per la Festa.
Imatge d’una edició passada de la Festa dels Súpers a l’Estadi Olímpic, una cita que reuneix a tota la família (Arxiu).
Imatge d’una edició passada de la Festa dels Súpers a l’Estadi Olímpic, una cita que reuneix a tota la família (Arxiu).
Imatge d’una edició passada de la Festa dels Súpers a l’Estadi Olímpic, una cita que reuneix a tota la família (Arxiu).
Tots som Súpers és el lema amb què es presenta aquesta nova edició de la Festa dels Súpers, la primera amb la nova imatge del programa després de la seva renovació,  ara fa un any.L’Anella Olímpica de Montjuïc acollirà tot un cap de setmana dedicat  als seguidors i membres del club amb més socis de Catalunya.

Enguany, la festa posarà a prova les cordes vocals dels seus Súpers. El malvat senyor Pla continua amb els seus propòsits d’acabar amb el Club i regala un escorpí a la Lila. Però aquest la pica i la Lila es transforma en una perill per al Club, fent tot de malifetes, amb les que el Sr. Pla gaudeix mentre espera la  fi propera dels Súpers.

Però el Roc descobreix que la música la fa reaccionar i demana a tots els Súpers que assisteixin a la Festa perquè tots junts cantin ben fort i salvin la Lila i el Club.

D’altra banda, l’àlbum de la Lila serà disponible per tots els Súpers que el demanin, però per aconseguir els seus cromos hauran de participar a la Súper gimcana que han preparat el Pau, l’Àlex, en Roc, la Pati Pla i en Fluski, i  superar unes proves per aconseguir completar la seva col·lecció.

Un total de 600 artistes participaran d’aquesta festa, on hi haurà cercaviles, colles de geganters i bastoners, concerts, correfocs i moltes altres activitats, a més d’unes convidades ben especials: les Tres Bessones i la Bruixa Avorrida.

Aquest quartet mal avingut però inseparable serà protagonista demà dissabte (12 hores), a l’escenari central.

* Consulteu tota la programació a http://www.super3.cat

Seguint la festa des de casa

12 càmeres del Club Super3 faran el seguiment televisiu de la Festa amb connexions en directe que recolliran activitats i actuacions per tal que cap Súper es perdi les darreres aventures de la Lila i companyia

Aquells Súpers que no puguin desplaçar-se fins a l’Anella Olímpica de Montjuïc podran seguir la Festa a través de la programació infantil de Televisió de Catalunya, així com a través de la web del programa. Dins la franja del Club Súper3,  el diumenge, a les 12.00 hores, TV3 emetrà en directe La Festa. Es podrà veure si els socis són capaços de salvar la Lila i el nou Club Súper3 farà la seva primera actuació, anomenada SP3. A més, des de la web es podrà participar virtualment en la Festa, amb xats, fòrums, jocs, webcams, fotos i vídeos exclusius. El dijous 1 de novembre, a les 12.00 h i també per TV3, es podrà veure el programa especial Jo vaig ser a La Festa dels Súpers, que oferirà el seguiment de 4 Súpers, un de Girona, un de Tarragona, un de Lleida i un de Barcelona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento