Comunitat Valenciana

L'AVT programa 15 accions en el mercat alemany en 2017 per a promocionar la Comunitat Valenciana

  • L'Agència Valenciana del Turisme (AVT) ha programat més de 15 accions en el mercat alemany en 2017 per a promocionar la Comunitat Valenciana amb l'assistència a importants fires turístiques generalistes i especialitzades, viatges de premsa i d'operadors turístics, presentacions i workshops, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.
Una de les platges de Dénia
Una de les platges de Dénia
GVA
Una de les platges de Dénia

Sobre este tema, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat que l'objectiu és mostrar tota l'oferta turística de la Comunitat en un mercat que ocupa la quarta posició entre els països emissors de turistes per a la Comunitat i que durant 2016 va créixer un 2,3% pel que fa a l'any anterior.

Així mateix, ha destacat que esta evolució "positiva" del mercat alemany a la Comunitat Valenciana "evidencia" la nova estratègia duta a terme per l'Agència Valenciana del Turisme en l'últim any, "focalitzada en el reposicionament en este mercat a través de productes afins al mateix, com el turisme cultural, de naturalesa i actiu".

De la mateixa manera, ha agraït la millora de la connectivitat aèria d'Alemanya amb els aeroports valencians, "que ha permès aconseguir en este últim exercici algunes de les millors xifres que tenim de tota la sèrie històrica".

Dins de l'increment d'activitats de promoció previstes per al mercat alemany en 2017, es troba l'assistència a la fira FRE.E. de Munic. D'esta manera, Turisme portarà l'oferta turística de la Comunitat Valenciana, des d'este dimecres i fins al 26 de febrer a esta mostra, considerada com la fira més important de Baviera, la regió més gran d'Alemanya. En la passada edició, este certamen va rebre la visita d'una mica més de 125.000 persones i va comptar amb més de 1.200 expositors.

L'Agència Valenciana del Turisme, que participa dins de l'estand de Turespaña, coordina també la presència en esta fira dels patronats de Turisme de la Costa Blanca i de la província de València.

CONNEXIONS AÈRIES DIRECTES

La ciutat de Munic, capital de l'estat federal de Baviera, és, amb més d'un milió i mig d'habitants, un dels centres industrials i comercials més importants d'Alemanya i un dels principals punts de desenvolupament tecnològic del país. És a més una de les principals zones emissores de turistes d'Alemanya. Enguany comptarà amb connexions aèries directes amb els aeroports de València i Alacant, la qual cosa permet millorar les expectatives d'arribades de turistes cap a la Comunitat Valenciana.

La Comunitat Valenciana està connectada en l'actualitat amb 14 aeroports alemanys. L'aeroport de València connecta amb 8 aeroports alemanys i per la seua banda, l'aeroport d'Alacant-Elx connecta amb 14, destacant Dusseldorf, Hamburg, Colònia, Berlín, Frankfurt, Stuttgart i Munic, entre uns altres.

Finalment, apuntar que l'oferta turística valenciana estarà present el pròxim mes de març en la fira ITB de Berlín i al llarg de l'any, en la fira especialitzada en turisme de negocis, IMEX de Frankfurt, així com en l'especialitzada en turisme actiu i cicloturismo, EUROBIKE.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento