Comunitat Valenciana

L'advocat de Grau mostra la seua "satisfacció" i demana una reflexió sobre la "instrumentalització" de la justícia

  • Jesús Bonet, l'advocat d'Alfonso Grau, exvicealcalde de València, ha mostrat la seua "satisfacció personal i professional" per la sentència del cas Nóos que absol el seu representat dels delictes dels quals estava acusat i ha demanat una reflexió sobre la "instrumentalització" de la justícia.

Bonet, que s'ha pronunciat així en declaracions a Europa Press, ha afirmat que encara no s'ha pogut llegir la resolució de l'Audiència de Balears però ha indicat que la primera sensació que té és la de "satisfacció".

Ha recordat que al final del juí tenien la "convicció" que "no hi havia res per a una condemna" i ha afirmat que Grau està "tranquil" perquè "per molta confiança que un pot tindre, fins que no es resol, sempre hi ha inquietud".

Així mateix, Bonet ha demanat que la gent que ostenta càrrecs públics "reflexione per a no instrumentalitzar la justícia en benefici de finalitats partidistes", ha reclamat.

"M'és igual que ho use la dreta enfront de l'esquerra o al revés, perquè així es trenquen vides i una sentència favorable no permet recuperar-se en la majoria dels casos", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento