Comunitat Valenciana

En llibertat el lladre de les joies dels premis Goya

  • El tècnic de muntatge que ahir es va entregar com a autor del robatori de les joies per valor de 30.000 euros que van ser sostretes d'una habitació durant la cerimònia dels Goya ha quedat en llibertat després de declarar davant la Policia Nacional, han informat a Europa Press fonts policials.

Durant la seua compareixença, hauria assenyalat que pensava que les joies eren "quincalles" i que al principi, quan va veure la notícia, no va pensar que es referien a les joies que havia agafat en parlar que valien molt més del que pensava.

Després de prestar declaració policial, ha quedat en llibertat amb l'obligació de comparèixer davant del jutge quan se'l cite a declarar pels citats fets.

Es tracta d'un home de 50 anys sense antecedents que este mateix dijous es va personar a la Comissaria de Sant Blas, on s'havia interposat la denúncia el dilluns següent a la celebració de la festa anual del cinema espanyol, han precisat fonts policials.

L'home, que va anar a la comissaria acompanyat per un cap de producció de la gala, ha confessat que es va emportar les joies de la marca Suárez en veure-les a l'habitació al costat de l'escenari de la qual van desaparèixer la nit del dissabte 4 de febrer, en pensar que no serien tan valuoses.

La Policia Nacional va centrar la seua primera línia d'investigació en un treballador des del primer moment. Concretament, es van centrar en l'anàlisi de les càmeres de seguretat de l'Hotel Marriott Auditórium, a l'avinguda d'Aragó de Madrid, on es va celebrar la 31 gala dels Premis Goya.

Les joies sostretes eren rellotges, un anell, unes arracades i uns bessons, i estaven dipositades en caixes corresponents al departament de vestuari sense mesures de seguretat especials.

La denúncia del robatori va ser interposada a primera hora de la vesprada del dilluns pel cap de producció de l'Acadèmia. Segons la denúncia, va ser durant el recompte de la roba i les joies prestades per diferents marques quan es van adonar que faltava este lot.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento